Vali Yılmaz, yol çalışmalarını inceledi

Vali Yılmaz, yol çalışmalarını inceledi

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Devlet Yolu'nun Toprakkale sınırları içerisinde Kumarlı’dan Sazlık’a kadar yapımı tamamlanan 3 kilometrelik kısmında incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Devlet Yolu'nun Toprakkale sınırları içerisinde Kumarlı’dan Sazlık’a kadar yapımı tamamlanan 3 kilometrelik kısmında incelemelerde bulundu. Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer ve Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz’ın da yer aldığı ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında Karayolları Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefi Çağrı Çiftçi, Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Toprakkale sınırlarımız içinde Kumarlı’dan başlayıp Sazlık’a kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik yolumuzun çalışması bitti. Bunun çok büyük bir kısmı sıfırdan asfalt olarak yapıldı. Karşı tarafta 800 metre yolumuz kaldı, orayı da Karayollarımız inşallah 1,5 ay içinde tamamlayacak. Toprakkale yönünden artık çok rahat bir şekilde Osmaniye’mize ulaşım sağlanmış olacak. Osmaniye’mizin giriş çıkışlarının olsun, köy yollarımızın olsun, standartlarını çok yükselttik. Batı Kavşağımızın 2,2 kilometrelik yolunun da bitmesi için gayretle çalışmalarımız devam ediyor. Orayı da tamamladığımızda Osmaniye’mizin giriş çıkışı çok rahat olacak. Karayollarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Osmaniye'mize, hemşehrilerimize bu yolların hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.



Osmaniye 13.02.2025 17:32:00 0
Anahtar Kelimeler: Yılmaz çalışmalarını inceledi

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da annesiyle tartışan kişi evini ateşe verdi

2

Mersin'de yangın çıkan ahırdaki 21 hayvan telef oldu

3

Adana'da polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını anlattı

4

Adana'da tartıştığı kişiyi tabancayla öldüren zanlı tutuklandı

5

Mersin'de kaçakçılık operasyonunda 1 kişi yakalandı

6

Hatay'da berber dükkanına silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

7

Adana'da üç gün önce kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

8

Adana'da görev başındaki polislere çorba ikram edildi

9

Isparta'da yaban keçisi avlayan 1 kişiye 671 bin 355 lira ceza kesildi

10

Adanaspor-Erzurumspor FK maçının ardından