İlginizi Çekebilir


ZBEÜ Çaycuma kampüsünde depremzedelerle nevruz buluşması

ZBEÜ Çaycuma kampüsünde depremzedelerle nevruz buluşması

ZBEÜ Çaycuma kampüsünde depremzedelerle nevruz buluşması

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu tarafından Çaycuma kampüsünde bulunan depremzedelerle Nevruz buluşması gerçekleştirdi.
Nevruz Bayramı etkinliği çerçevesinde, Çaycuma Kampüsü Kredi ve Yurtlar Kurumu konferans salonunda akademik ve idari personel ile depremzedelerin katılımıyla günün anlam ve önemine ilişkin konferans düzenlendi. Öğr. Gör. Melek Toparlak Şahin’in sunum yaptığı konferansta, nevruzun anlamı ve önemi, nevruz gelenekleri, büyük ateş, toprağın uyanması, Ergenekon kültürü ve Türk kültürünün gelişimi konuları konuşuldu. Etkinlikte konuşan Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, özellikle afet durumlarında beraberlik ve dayanışmanın öneminin hatırlandığını, ancak böyle üzücü krizler yaşanmadan dayanışmanın önemini ve ne kadar büyük bir değer olduğunun hatırlanması gerektiğini dile getirdi.
Depremzedelere kapılarının her daim açık olduğunu belirten Yazıcı, onların yaralarını sarmak için Üniversite ve Yüksekokul olarak ellerinden geleni yapmayı sürdüreceklerini ifade etti.


Güncel 22.03.2023 16:59:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışları'nda ikinci gün tamamlandı

2

Burdur'da dağda mahsur kalan keçiyi AFAD kurtardı

3

Migren ve fibromiyalji ataklarıyla mücadele eden hasta nöralterapiyle sağlığına kavuştu

4

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nın halk ve çocuk koşusu yapıldı

5

Osmaniye Devlet Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Oldu

6

Depremde yıkılan Hatay Edebiyat Müze Kütüphanesinin yeniden inşasında sona yaklaşıldı

7

Adana'da evinde iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştiren zanlı yakalandı

8

İskenderun'da şantiyedeki konteynerde çıkan yangın söndürüldü

9

Adana'da 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor

10

Sipay Bodrum FK-Onvo Antalyaspor maçının ardından